Onlyfans ei ole ruusuilla tanssimista

Onlyfans ei ole ruusuilla tanssimista

Juuri tällähetkellä Onlyfans tuntuu todella raskaalta. Homma ei ole ollenkaan iltapäivälehtien luoman kuvan mukaista, joiden jutuissa annetaan ymmärtää, että kun vain kivoja kuvia silloin tällöin postailee, niin kohta rahaa tulee ovista ja ikkunoista.

Istuskelen jälleen aamusella keittiönpöydän ääressä ja vastailen fanien viesteihin. Eilen illalla istuin samassa kohdassa tehden tätä samaa. Lähetin faneille ilmaisella kanavalla päivityksen, joka sai yllättävästi suosiota ja viestejä. Niihin viesteihin olen tässä sitten vastaillut, kiitellyt kehuista, kirjoitellut niitä näitä, tehnyt sivussa kulliarvosteluja ja muuten vain chattaillyt. Yritän hankkia lisää maksavia kuukausitilaajia VIP kanavalle. Jossain vaiheessa on vain pakko sammuttaa kone ja lopettaa. 

Homma vie aivan älyttömästi aikaa ja vaivaa, sekä turhauttaa kun tuntuu ettei työlle saa millään vastinetta. Eli niitä maksavia faneja kertyy VIP kanavalle tuskaisen hitaasti. Joo onhan tämä välillä mielenkiintoista, mutta tuntuu ihan vapaaehtoistyöltä ilman korvausta menetetystä vapaa-ajasta.

Tämä kaikki on omasta vapaa-ajasta pois, sekä siitä yhteisestä parisuhde ajasta. Olemme mieheni kanssa palanneet samaan vanhaan kaavaan paitsi nyt se olen minä joka käytän kaiken aikani somessa. Miehenikin on lipsunut ja pyörii taas somessa enemmän. Olemme monesti samassa huoneessa monta tuntia täysin hiljaa. Elämämme on siirtynyt kokonaan nettiin. 

Onko se tämä maailma vai mikä, mutta yhteistä kanssa käymistä on kokoajan vähemmän. Mieheni ei tunnu haluavan seksiä juuri ollenkaan. Säälistä kävi kysymässä eilen illalla et haluutko jotain. No eipä siinä omakaan lipido korkealle nouse kun toista ei yhtään kiinnosta. Tuntuu lähinnä, että on toiselle rasite omine haluineen. Kuvittelisin että liiallinen pornon katselu, pillujen ja pyllykuvien jatkuva näkeminen aiheuttaa käänteistä väsymystä. Aivot eivät enää jaksa reagoida näkemäänsä, eikä kiihottumista tapahdu. Tällähetkellä tuntuu siltä että on palattu sinne entiseen vanhaan ja valoa ei tässä putkessa näy.

Oman työni puolesta taas kuulen välillä rankkojakin ihmisten elämäntarinoita. Elämme erittäin hektisessä maailmassa, jossa yritetään vain selviytyä. Stressi on kova ja mieliala laskee. Hoidetaan laput silmillä perhe ja työt. Muu aika eletään joko netin kautta tai sohvalla maaten. Suurin osa valittelee kipuja ja väsymystä. Ihmiset eivät kuitenkaan meinaa jaksaa tehdä asialle mitään. Perinteiset liikkumiset ja ulkoilut ovat jääneet kun kaikki aikaa menee somessa. Minulta haetaan hetkellistä apua kipuihin, vaikka välillä tuntuukin, että pelkkä ihmisten kuuntelu vähentää stressiä ja taakkaa enemmän kuin itse hoidot.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

10 vinkkiä onnistuneiden videoiden kuvaukseen älypuhelimella

OnlyFans videon kuvaaminen kotona, hotellissa ja luonnossa

Onlyfans tilin markkinointi Instagramissa

Sexting

Upeeta seksiä

OnlyFans tilin mainostaminen Redditissä

Onlyfans arkea

Opas OnlyFans tilin perustamiseen ja markkinointiin

Onlyfans chatti - yhteydenpitoa fanien kanssa

Työstä se käy tämäkin