Upeeta seksiä

Ihanaa seksiä

Tulipa tässä mieleen uusimman Onlyfans seksikuvaus session jälkeen mieleen että VAU! Seksin harrastaminen kameran edessä voi olla järisyttävän ihana kokemus. Ehkä muidenkin pitkässä parisuhteessa olevien kannattaisi aloittaa tämmöinen salainen 'seksiharrastus'. Vaikka meillä on tässä OF matkan varrella ollut jo monenlaisia ylä- ja alamäkiä, niin ainakin vuosien varrella väljähtynyt seksielämä on noussut uudelle tasolle. 

Ei näitä kuvailuja ja videoiden julkaisua edes tarvitse tehdä Onlyfanssin kautta jos ei halua eikä tienaamisella ole väliä. Onhan sitä esimerkiksi Alaston Suomi, johon voi omia seksikuvauksiaan ladata. Siellä on paljon porukkaa, jotka ovat muiden amatöörien puuhasteluista todella innoissaan. Kommentit ovat pääasiassa kehuvia ja kannustavia. Tai sitten voi vaikka kuvata vain omaksi iloksi. Joku erityinen jännite näihin kuvaushommiin joka tapauksessa liittyy.

Kuumat kuvaukset

Tänään oli juurikin sellainen olo, ettei oikein tiennyt miten jaksaisi aloittaa. Olin ollut aamun töissä ja Onlyfansissa odotti kulliarvostelun tekeminen. Vehjettä jo katsoessa tuntui, etten nyt jaksa kirjoittaa siitä yhtään mitään. Väsytti syönnin jälkeen ihan tolkuttomasti ja kotihommat painoivat päälle. No olimme kuitenkin aikaisemmin sopineet, että tänään jotain materiaalia kuvataan. Ei siinä muu auttanut kuin pysyä suunnitelmassa. 

Tällä kertaa mieheni laittoi huonetta valmiiksi ja suunnitteli miten kuvataan ja missä asennoissa. Hän kertoi myös, että mitkä vaatteet laitan päälle. Mieheni asetteli valot ja muut kuvaus vermeet valmiiksi ja oli ilmeisen kiihottunut odotuksesta. Sanoi minulle ohi mennen, ettei tarvitse kiirettä pitää, tuu sitten paikalle kun olet valmis. Itse hieman väsyneen tympeänä siinä siivoilin ja tein viimeisiä hommia. Nämä tehtyäni ajattelin, että jos nyt sitten vaihtaisin ne vaatteet ja pukisin uuden peruukin päähäni.

Seksikkäät vaatteet vaihdettuani ja uutta peruukkia sovitellessa, alkoi peilin edessä hieman tuntumaan, että ehkäpä tuo muija saattaisi sittenkin haluta kullia... Alkoi väsymys jäämään kiihotuksen jalkoihin. Huhuilin miestäni ja hän vastasi odottavansa. Menin panohuoneen ovesta sisään ja siellä hän istui selvästi kiihottuneena, kulli ojossa. Olin itse hieman hämilläni ja toivoin kuulevani jotain kiihottavaa kehua minusta tai muuta vastaavaa. Hän sanoi minulle, että toi uusi peruukki on ihan hyvä. Ei nyt ihan se kaikkein kiihottavin kommentti.. hahhah.. 

No aloiteltiin ihan rauhassa alkulämmittelyillä ja kohta oltiinkin tosissaan hommassa mukana. Kuvattiin käsikirjoituksen mukaan useissa asennoissa ja eri kuvakulmilla. Kauempaa ja lähempää. Minun ei teknisistä yksityiskohdista tarvitse juuri mitään välittää, kun miehellä on kamera kädessään ja joskus toisessa se lisävalokin. Itse saan keskittyä olennaiseen 😅.

Mieletön orgasmi

Kokeiltiin hieman uusia asentoja ja muita juttuja ja hyvältä ne näyttivät ja tuntuivat. Saatiin miehen sanojen mukaan hyvää settiä kuvattua yhdellä otolla ja todella paljon. Mies pääsi lopulta nauttimaan "kermapiirakasta" ja minä sain aivan järjettömän orgasmin pian Cream Pien jälkeen, kun mieheni otti sormet käyttöön loppusuoralla kullinsa kaveriksi. Ajattelin että tämä hekumallinen päiväkirjapäivitys pitää laittaa heti muistiin, kun vieläkin kihelmöi ajatus tuosta seksisessiosta ja orgasmista 😚.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

10 vinkkiä onnistuneiden videoiden kuvaukseen älypuhelimella

OnlyFans videon kuvaaminen kotona, hotellissa ja luonnossa

Onlyfans tilin markkinointi Instagramissa

Sexting

OnlyFans tilin mainostaminen Redditissä

Onlyfans arkea

Opas OnlyFans tilin perustamiseen ja markkinointiin

Onlyfans chatti - yhteydenpitoa fanien kanssa

Työstä se käy tämäkin