Onlyfans huijarit

Onlyfans huijarit

Mietin tässä, että haluan kirjoittaa kokonaan oman postauksen muutamasta huijauksesta, joihin olen tähän mennessä tässä hommassa törmännyt. Onlyfans bisneksessä liikkuu paljon rahaa ja ihmisiä. Miljoonia sisällöntuottajia ja satakertainen määrä faneja.  Ja siellä missä raha liikkuu, pyörivät myös huijarit, jotka yrittävät ottaa oman osansa kakusta muiden kustannuksella.

Tärkeintä on aina muistaa, että se mikä sinusta tuntuu jotenkin liian hyvältä, niin sitä se myös on, eikä se ole koskaan totta. Kannattaa aina suhtautua kriittisesti ja riittävän epäluuloisesti hyvältä kuulostaviin tarjouksiin, koska sinisilmäisyys kostautuu varmasti. Pahimmillaan menetät rahaa tai jäät ilman palkkaa tehdystä työstä. Yleensä myös omalle egolle on kova isku kun tulee huijatuksi. Ei se ainakaan hyvältä tunnu.

Pikkusummalla iso summa takaisin

Rahaa voi menettää esimerkiksi huijauksissa, joissa vastapuoli pyytää sinua jostain keksitystä syystä ensin käyttämään rahaa tai ostamaan jotain ja lupaa sinulle vastineeksi huomattavan isomman summan. Näissä kannattaa aina muistaa ettei kukaan ensin pyydä vähän ja sitten anna paljon enemmän takaisin. Hänhän voisi aivan hyvin vähentää tuon pienen summan isosta summasta ja laittaa sitten loput tulemaan.

Tällainen tapaus tuli vastaan Twitterissä. Kyseessä oli erittäin miellyttävän oloinen amerikkalainen henkilö, jonka kuvissa näkyivät kalliit autot ja talot yms. Mies hyvällä englannilla kehui kuviani, sekä imarteli minua muutenkin. Aluksi hän jutteli niitä näitä. Aika pian hän kertoi haluavansa olla minun sugar daddy ja halusi hyvää hyvyyttään auttaa minua rahallisesti isoillakin summilla. Vastineeksi hän halusi vain kirjoitella kanssani ja pitää kiinteää yhteyttä. Hämmennystä herätti jo alkuvaiheessa se, ettei hän ollut yhtään kiinnostunut minun 5 dollaria maksavasta Onlyfans VIP tilistä, jonne häntä tietenkin houkuttelin juttelemaan. Vaikka Twitter tilini sisältöä hän kuitenkin ylisti.

Mies halusi tukea minua taloudellisesti, mutta ei voinut siirtää minulle rahaa kuin yhden tietyn rahansiirtoja varten tehdyn nettisysteemin tilille. Minun piti vain aukaista tili tuohon systeemiin, mutta se olisi maksanut minulle 50 dollaria. Hän lupasi, että heti kun aukaisen tilin, niin hän laittaa minulle 2000 dollaria.  No tämä tietysti herätti epäilykset, vaikka epärealistiset toiveet omasta ulkomaalaisesta sugar daddysta leijuivat ilmassa. Ajattelin että kyllähän sitä voisi chattailla ja kuvia lähetellä isoa korvausta vastaan. Varsinkaan kun ei tarvitse livenä tavata. 

Epäilytti onneksi tarpeeksi ja pienellä googlauksella tämä huijaus selvisi helposti. Aivan vastaavia tapauksia löytyi vaikka kuinka paljon ja varoituksia tämmöisistä huijareista. Tässä oli vain tarkoitus myydä ihmisille noiden tilien avausmaksuja, josta tämä huijari sai provikat itselleen.

Custom video huijaus

Yksi mikä on tullut usein vastaan custom video pyynnöissä, on se että pyydetään kympillä tai parilla tekemään semmoinen. Eihän omasta työstä saa tuolla summalla oikeastaan palkkaa ollenkaan. Vaikka video olisi lopulta esim. 10 minuuttia pitkä, niin kyllä sen suunnitteluun, tekoon ja editointiin aina vähintään pari tuntia menee. Yleensä nämä tinkijät lähettelevät pyyntöjä useille ja kokeilevat onneaan. Ilmeisesti aina välillä joku hölmö myy pilkkahintaan omaa aikaansa.

Aivan äskettäin ulkomaalainen uusi fani lähestyi minua Onlyfans ilmaistilillä ja tarjosi heti kättelyssä 350 dollaria 10 minuutin custom videosta, jos se on tehty hänen ohjeiden mukaan. Hän tiesi, että kiinnostus varmasti herää, kun tarjoaa reilusti. Ja niinhän se heräsikin.

Mieheni kyseli lisätietoja, että mitä videossa pitäisi tehdä. Kyseessä oli soolo ratsastus dildon päällä. Ei mitään muuta. Sinänsä aika yksinkertainen ja tehtävissä oleva juttu. Fanilla oli tarkat ohjeet liittyen vaatteisiin, dildon kokoon ja esimerkiksi siihen, että missä asennossa video täytyy tehdä ja mitä siinä pitää näkyä. Kun fani kuuli, ettei minulta löydy verkko sukkahousuja tai riittävän isoa dildoa, hän kohotti summan heti 400 dollariin ja pyysi minua tilaamaan puuttuvat tuotteet. Ylimääräinen 50 dollaria riittäisi puuttuviin tarvikkeisiin. 

Tottakai minua kiinnosti noin iso summa periaatteessa helposta työtä, joten tarvittavat tavarat tilattiin Sinful nettikaupasta. Mieheni kanssa monenlaiset vedätykset nähneenä osasimme suhtautua tähän myös sillä ajatuksella, että tämä saattaa olla jonkinlainen huijaus. Mutta toive helposta rahasta kuitenkin veti puoleensa, joten lähdimme custom video tilausta toteuttamaan. 

Dildo ja verkkosukat saapuivat parissa päivässä. Ilmoitimme tilaajalle, että nyt videon voisi kuvata ja hän kertoi että oli erittäin kiinnostunut näkemään videon ja odotti sitä jo kovasti. Lauantaina sitten puin sovitut vaatteet päälle ja iskin imukuppi dildon lattiaan kiinni. Valot ja kännykkä oikeaan kohtaan ja menoksi. Voitelin ensin dildon hyvin liukkarilla ja lähdin sen päällä hitaasti ratsastamaan. Sanoisinko että aika rankka reisi treeni tuli tehtyä. 

Katsoin kännykästä aikaa kun 4 minuuttia oli mennyt ja ajattelin etten millään jaksa pumpata loppuun asti. Hyvä palkka käväisi mielessä ja kummasti sitä jaksoi jatkaa. Loppu ajasta huomasin, että tämähän tuntuu todella hyvälle. Lopulta laukesin siinä videolle ja olo oli aika hämmentynyt tästä ja myös mieheni ei oikein tiennyt miten asiaan suhtautuu. Hän kun jäi kuvauksen ajaksi huoneeseen hoitamaan kameraa. Kankein jaloin nousin ylös ja olin kuitenkin tyytyväinen, että tämä saatiin kuvattua.
 
Videon valmistumisesta laitoimme tilaajalle tietenkin viestiä ja hän aikoi laittaa rahat Onlyfans tippinä, kunhan on nähnyt videon. Lähetimme tilaajalle yksityisviestin kautta muutaman parin sekunnin klipin malliksi, mutta nehän eivät tietenkään riittäneet todisteeksi. Hän kirjoitti, että häntä oli aikaisemmin huijattu, eikä "huijarin" videota ollutkaan tehty hänen tarkkojen ohjeiden mukaisesti ja hän oli maksanut turhasta. Laitoimme viestiä, että meille on taas jätetty maksamatta, kun olemme toimittaneet ensin videon ja mitäs nyt tehdään. Vaikkei näin ollut meille tapahtunutkaan. Tilaaja kertoi ettei maksa mitään ennen kuin saa koko videon.

Tässä vaiheessa tiesimme jo varmasti, että kyseessä on jonkinlainen huijaus. Sovittua maksua ei tulla ikinä saamaan vaikka videon lähettäisimme. Onneksi sitä ei koskaan tälle huijarille laitettu! Mieheni kuitenkin halusi vielä selvittää, että mikä tässä hommassa on motiivina. No sehän selvisi melko helposti Googlen avulla. Ilmeni että nämä feikkitilaajat saavat kiksit jo siitä ajatuksesta ja jännityksestä, kun saavat jonkun tekemään ohjeidensa mukaan seksivideon. Jonkinlainen seksuaalinen kontrollifetissi on varmaan kyseessä. Lopullinen orgasmi ja palkinto näille huijareille on se, että saavat vielä huijattua videon itselleen ilmaiseksi. Onneksi tämä mulkku jäi tällä kertaa ilman. No tästäkin taas opittiin. Jotain hyvääkin sentään. Saimme tehtyä ihan uudenlaista materiaalia, jota oikeat fanit osasivat arvostaa ja erikseen siitä vielä extraa tippasivatkin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

10 vinkkiä onnistuneiden videoiden kuvaukseen älypuhelimella

OnlyFans videon kuvaaminen kotona, hotellissa ja luonnossa

Onlyfans tilin markkinointi Instagramissa

Sexting

Upeeta seksiä

OnlyFans tilin mainostaminen Redditissä

Onlyfans arkea

Opas OnlyFans tilin perustamiseen ja markkinointiin

Onlyfans chatti - yhteydenpitoa fanien kanssa

Työstä se käy tämäkin