Eroottisista hierontaöljyistä parisuhde pohdintaan

Hierontaöljyjä seksileikkeihin ja parisuhde pohdintaa

Olen viime aikoina miettinyt eroottisten hierontaöljyjen kokeilua. Niitä näyttää löytyvän monenlaista tuoksua ja makua. Tarjontaa tuntuu olevan jokaiseen mielihaluun. Ongelmana on sotkeminen, eli petivaatteet ja asut tahriintuvat touhujen lomassa öljyyn, joka ei lähde helposti kankaista pois edes pesemällä. Kaupoista kyllä löytyy muovitettuja, jopa konepesun kestäviä lakanoita, mutta miestäni ei oikein kiinnosta kieriskely muovin päällä. 

Olen kuullut, että jotkut harrastavat em. syystä öljyhommia hotellissa, mutta sieltäkin saattaa tulla kallis pesulalasku perässä. Huomasin ilokseni, että öljyistä löytyy myös vesipohjaisia vaihtoehtoja ja aloitin nyt tutustumaan sitten niihin. Ne ovat myös syötäväksi kelpaavia, eli ei haittaa vaikka tulisi nuoleskeltua ja nautittua niitä myös sisäisesti ;)

Minusta tuntuisi ihanalta hieroskella liukkaita käsiä tai vartaloa pitkin miehen liukasta ihoa. Liukasteet muutenkin herkistävät kosketusta ja tuntuvat super-ihanalta vartalolla. Olen yrittänyt houkutella miestäni öljyhommiin, mutta vielä hän ei ole oikein innostunut. Nyt kun lapset ovat muuttaneet pois, niin on huomattavasti helpompaa kokeilla uusia juttuja tai vaikka vain liikuskella kotosalla seksikkäämmissä asuissa. Joten eiköhän tätäkin hommaa päästä vielä kokeilemaan.

Alla linkkejä hierontaöljyihin suomalaisista luotettavista verkkokaupoista:

Sinfull valikoima

Kaalimato valikoima

Parisuhteen haasteita

Fanien kanssa chattaillessa olen huomannut, että kiinnostukseni auttaa pitkissä parisuhteissa olevia on lisääntynyt. Haluaisin saada pariskunnat löytämään uudestaan yhteisen sävelen, joka on usein kateissa kun ollaan oltu pitkään yhdessä ja ehkä jo mietitään eroa tai sitä läheisyyden puutetta ja muita ongelmia. Erityisesti tämä vaihe, kun lapset on kasvaneet aikuisiksi, tuo meidät tienristeykseen,  jossa mietitään tulevaa ja katsellaan mennyttä. Tähän yleiseen kriisikohtaan liittyy miehillä monesti erektio ongelmia ja naiset eivät koe enää itseään viehättäväksi. Kaikki on helposti jollain tapaa pielessä. Saattaa tuntua helpoimmalta lähteä eri teille.

Tottakai myös ajatus siitä, että olisiko ruoho vihreämpää aidan takana saattaa tulla mieleen. Juuri näihin hetkiin itse haluaisin kertoa oman kokemuksen perusteella, että yhteistä uutta on mahdollista lähteä hakemaan, harrastusten ja toiseen uudelleen tutustumisen kautta. Ja voi pojat mikä uusi nautinto voikaan alkaa, kun annetaan mahdollisuus toiselle ja uudelle alulle.

OnlyFans harrastuksen myötä olen huomannut, kuinka haastavaa parisuhteen perustaminen nykyään tuntuu olevan. Suurin osa faneista on yksinäisiä ihmisiä, jotka eivät meinaa saada pysyvää parisuhdetta aikaiseksi. Tämän takia yritän parhaani mukaan neuvoa faneja, jotka haluavat näistä asioista jutella. Yksinäisyys on nykyään todella yleistä ja jos syy erolle on tylsyys ja arki, niin näihin olisi meidän kaikkien mahdollista löytää ratkaisuja.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

10 vinkkiä onnistuneiden videoiden kuvaukseen älypuhelimella

OnlyFans videon kuvaaminen kotona, hotellissa ja luonnossa

Onlyfans tilin markkinointi Instagramissa

Sexting

Upeeta seksiä

OnlyFans tilin mainostaminen Redditissä

Onlyfans arkea

Opas OnlyFans tilin perustamiseen ja markkinointiin

Onlyfans chatti - yhteydenpitoa fanien kanssa

Työstä se käy tämäkin