Onlyfans arkea

Onlyfans elämää

Pää sauhuaa kun yritämme mieheni kanssa yhdessä keksiä lisää markkinointi kanavia ja uusia mahdollisuuksia promota kanavaani. Positiivista on se, että tilaajien määrä on ollut kokoajan noususuuntainen vaikka välillä fanien määrässä notkahduksia tuleekin. On normaalia, että vanhoja poistuu kokoajan. Kaikkia ei mitenkään voi pitää. Tarjontaa riittää ja fanit shoppailevat karkkikaupassa maistelemassa uusia makuja. Menestyksen kannalta on tietenkin uusi tultava koko ajan enemmän kuin vanhoja poistuu.

Olemme suunnitelleet uutta erilaista sisältöä, jolla saisimme lisää uusia maksavia faneja ja entiset pysymään tyytyväisinä. Jokainen euro on työllä ansaittu. Asiat eivät tapahdu itsestään ja helpolla. Ihmiset ovat todella pihejä maksamaan siitä, että joku tuottaa uutta materiaalia ja chattailee jatkuvasti heidän kanssaan. Jotenkin he tuntuvat yleisesti ajattelevan, että oman ajan käyttäminen heihin ilmaiseksi kuuluu asiaan. Ilmeisesti välillä helposti unohtuu mikä Onlyfans alustan todellinen tarkoitus on. Molempien osapuolien on saatava vastinetta panostukselleen.

Älä tuhlaa aikaasi 

Yksi neuvo mikä tuolla muiden sisällöntuottajien keskuudessa on käynyt ilmi, on se että älä yhtään uhraa aikaasi heihin, jotka eivät oikeastaan heti pyydettäessä siirry maksaviksi faneiksi. Eli muutkin ovat huomanneet sen, että ei kannata nähdä vaivaa turhan takia. Alussa käytin paljon aikaan houkuttelu chattailyyn muissa some kanavissa. Parempi vain häipyä paikalta samantien, kun käy selväksi että on freeloaderi kyseessä. Itselle tämmöinen ghostaus tylysti on hieman haastavaa. Vaikka ymmärrän kyllä, ettei tämän pitäisi mitään vapaaehtoistyötä ollakaan.

Kilpailu sisällöntuottajien kesken on kovaa. Uusia yrittäjiä tulee mukaan koko ajan. Hintakilpailu on selvästi alkanut. Kaikki sisältö kuuluu hintaan, kun maksat kuukausi maksun. Ihan turha pyydellä lisähintoja bonus materiaaleista tai kulliarvosteluista, kun sitä eivät muutkaan enää tee. Faneille on tarjolla ilmaisia kuukausia ja ensimmäisen kuukauden alennukset ovat isoja. 

Kaikille kaikkea

Monet tarjoavat kaikille kaikkea. Kaikki seksin erikoislajit ovat listalla. Tähän en ole lähtenyt itse mukaan. Teen omaa sisältöä, joka on oman näköistä ja myös mieheni näköistä ja siitä näkökulmasta millaisesta sisällöstä hän ja minä tykkäämme. Miehille tätä käytännössä tehdään ja heidän sisällöstä on pidettävä. Minun juttuni on pääasiassa siis ihan perus panemista amatööri genressä, ilman mitään erikoisia kikkailuja. En lähde tekemään juttuja jotka tuntuvat liian epämiellyttäviltä ja joita en muutenkaan haluaisi tehdä. Vähän säälittää ne naiset, jotka kokevat olevansa pakotettuja tekemään jotain mitä itse eivät haluaisi. Toisaalta kova kilpailu Onlyfansissa ajaa siihen. Isojen rahojen mahdollisuus houkuttaa ja varmasi löytyy niitä, jotka ovat valmiita dollarin kuvat silmillä ihan kaikkeen.

Soolo videot

Uusin juttumme on minä sooloilemassa yksinään tai dildon kanssa. Soolo videot alkoivat siitä custom tilaus huijauksesta ja nyt ollaan sitten tehty muutama semmoinen ihan muuten vain. Itse en oikein koe tätä dildoilua ihan täysin omaksi jutuksi ja sooloilu mieheni tuijottaessa vieressä on hieman haastavaa. Hän kyllä kannustaa ja kehuu minua kovasti, mutta itse koen olevani kuin norsu posliinikaupassa. Mielenkiintoista uutta sisältöä ollaan kuitenkin saatu Redditiin ja seuraajien määrä on taas noussut hieman.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

10 vinkkiä onnistuneiden videoiden kuvaukseen älypuhelimella

OnlyFans videon kuvaaminen kotona, hotellissa ja luonnossa

Onlyfans tilin markkinointi Instagramissa

Sexting

Upeeta seksiä

OnlyFans tilin mainostaminen Redditissä

Opas OnlyFans tilin perustamiseen ja markkinointiin

Onlyfans chatti - yhteydenpitoa fanien kanssa

Työstä se käy tämäkin